Rólunk

A Derby-Túr-ról

A Derby-Túr 1997-ben alakult 2 fővel, első székhelyünk pedig egy mezőtúri irodaház első emeletén található 20 négyzetméteres iroda volt, ahová nemhogy egy konténerkút, egy IBC tartály sem fért volna be. 26 év kemény munkájának köszönhetően ma már 29-en dolgozunk a cégnél, saját tulajdonú teleppel, saját szerelőgárdával és járműparkkal rendelkezünk, miközben végig megőriztük függetlenségünket.

Küldetésünk, hogy jelentősen megkönnyítsük minden olyan magyarországi vállalkozó munkáját, akinek napról napra problémát okoz a gázolaj, AdBlue és kenőanyagok szállítása, kezelése, tankolása, mialatt akár pénzt is spórolunk nekik partnereink, és a nagy tételben történő vásárlás segítségével.

Vállaljuk az arcunkat

Indulásunk első napjaitól abban hiszünk, hogy a megbízható cég ismérve a megbízható kollégákban rejlik, akik nem félnek felvállalni kik is ők valójában. A fenti képen a Derby-Túr keményen dolgozó csapatát láthatja.

Hisszük, hogy az üzlethez való hozzáállásunk juttatott el piacvezető pozíciónkig:

Az a jó üzlet, ahol azzal mindkét fél évek múlva is elégedett

1997 óta tartjuk magunkat a fenti idézethez és ahhoz, hogy csak olyan terméket vagyunk hajlandóak forgalmazni, amelyet mi is megvennénk. Az idő minket igazol: eladásaink egy nagyobb szeletét korábbi, elégedett ügyfeleink ajánlásaiból bonyolítjuk.

Innováció:

Partnereink segítségével mi hozzuk be a legújabb megoldásokat a piacra, például legutóbb a Kingspan világújdonságát, az AgriMaster 25.000 literes folyékony műtrágyatároló tartályt polietilénből, 10 év garanciával. Az AgriMaster ma már Magyarország legnépszerűbb rotációs öntéssel készített folyékony műtrágyatárolója, amelyből épp most jelent meg a legújabb verzió, az AgriMaster 28.000!

Megbízhatóság

Piacvezetőként az elmúlt 15 évben több, mint 3000 ügyfél vásárolt már nálunk, és több, mint 1000 telepíthető tartályt értékesítettünk, így Ön bárhol legyen is az országban, árajánlatkéréskor biztosan tudunk referenciát mondani 30 kilométer sugarú körben. Az alábbi videókban ügyfeleinket arról kérdeztük, milyen tapasztalatokkal gyarapodtak vásárlásaik során.

Mátészalka
– fuvarozás

A közúti árufuvarozással foglalkozó Red Kft. mesélt nekünk arról, miért választotta 15.000 literes tartályunkat és milyen pozitív változásokat tapasztaltak a használata során.

Gesztely
– mezőgazdasági vállalkozás

Görcsös Ferenc gesztelyi mezőgazdasági vállalkozó mesélt nekünk arról, miért választotta prémium 10.000 literes konténerkutunkat és milyen pozitív változásokat tapasztalt használata során.

Szakértelem

Jól kiválasztott értékesítői és szervízes csapatunkat szakértők alkotják, akik bármilyen problémájára tudják a legmegfelelőbb megoldást. Ezt az elmúlt években több médium is felismerte, így ágazatunkról számos kérdésben nyilatkozhattunk a médiának.

Azonnali segítség

Habár az általunk forgalmazott berendezések mindegyikét leszállítás előtt komoly tesztnek vetették alá, nem tudjuk megígérni, hogy a későbbiekben nem hibásodhat meg. Azonban a következőre mérget vennénk: a tőlünk vásárolt berendezéseken keletkezett gyártási, vagy használatból eredő hibákat a lehető leghamarabb kijavítjuk.

Ebben segítségünkre van saját szakértő szerelőgárdánk, akik akár azonnal elindulnak telephelyére, valamint hatalmas raktárkészletünk, amelyből futárszolgálattal a hibabejelentést követő munkanapra cserealkatrészt biztosítunk.

Helyszíni tanácsadás

Tudjuk, hogy az Ön ideje drága, és nem egy gázolajkút szabályozásainak kibogarászásával szeretné tölteni, éppen ezért érdeklődőinknek ingyenes, kötelezettségek nélküli helyszíni felmérést és tanácsadást biztosítunk magyarországi telephelyen, ahol kollégáink üzemanyagtárolással kapcsolatos minden kérdésére választ adnak.

Elérhetőség

Elérhetőségeinken akár hétvégén is rendelkezésre állunk, legyen szó üzemeltetési problémáról, általános informálódásról vagy megrendelésről. Amennyiben inkább személyesen látogatna meg minket, munkanapokon 8:00-16:00 között várjuk szeretettel mezőtúri telephelyünkön.

Cím/Székhely: 5400 Mezőtúr, Cs. Wágner József utca 28-32.
E-mail cím: derby-tur@derby-tur.hu
Értékesítés: +36 20 440 6290
Számlázás és pénzügy:+36 56 354 222

Cégnév: Derby-Túr Kft.
Adószám: 26091772-2-16
Cégjegyzékszám: 16-09-017483

A Derby-Túr kiérdemelte a Dun&Bradstreet AAA minősítését, így Magyarország cégei között a pénzügyileg legstabilabb
0,63%-ba tartozik.

Szeretné, hogy visszahívjuk?

Kollégáink örömmel fogadják megkeresését. Töltse ki az alábbi űrlapot, és lépjen velünk kapcsolatba!

„Mi fog történni az űrlap beküldése után?”

A megadott elérhetőségek egyikén kollégánk 24 órán belül felveszi önnel a kapcsolatot!