Nitrosol tartály

Folyékony műtrágya tároló a piac legvastagabb falával és legjobb garanciájával.

Az UV-álló, 10 év garanciás Kingspan AgriMaster Nitrosol tartály Magyarország legtöbb példányban értékesített prémium, rotációs öntéssel készült folyékony műtrágya tárolója, a konkurensek között a legvastagabb fallal, amely garantálja, hogy befektetése nem úszik el még a legzordabb körülmények ellenére sem.

A piac legvastagabb fala

A Kingspan AgriMaster a legmodernebb eljárással, rotációs öntéssel hegesztések és illesztések nélkül készül, az alján körülbelül 4, a tetején pedig 2 centiméter falvastagsággal rendelkezik, amely garantálja, hogy befektetése egy lyukadás miatt nem folyik szét. A fenti adatok egyébként a legnagyobbak a piacon, amelyet a tartály súlya és tölthetősége is alátámaszt: a 22.000 literes AgriMaster majd’ 1 tonnás súlya lényegesen, akár 30-40%-al is magasabb, mint a hasonló méretű konkurenseké.

Galéria

(Kattintson a képre a nagyításhoz.)

Pofonegyszerű telepítés

A telepítéshez elég egy akár már meglévő vízszintens, minimum 3×3 méteres, 20-25 centi vastag vasalt beton. Magassága miatt nem szükséges kikötni vagy lerögzíteni sem.

Mindenálló

Európa legnagyobb öntőgépével egy anyagból, folyásra hajlamos illesztés és hegesztés nélküli rotációs öntéssel készült, amely a legbiztonságosabb tárolási módot adja. Ennek, és a 100% csúcsminőségű polietilénnek is köszönhető, hogy a nitrosol tartály UV-és időjárásálló, rágcsáló álló, valamint mechanikai sérülésálló is.

Kiváló térfogat

Egy kamion körülbelül 19.500 liter folyékony műtrágya kiszállítására alkalmas annak 1,33kg/liter fajsúlya miatt. Ez egy 20.000 literes tartállyal nagyon nehezen kezelhető, hiszen amellett, hogy egyébként is ki kellene centizni az új árú rendelését, a piacon elérhető tartályok mindegyikében a csap valamivel magasabban van, mint a tartály alja, ezért ott bent marad 500-700 liter nem kiszívható tartalék.

A Kingspan AgriMaster folyékony műtrágya tárolók birtokában biztosan nem lesz ilyen jellegű gondja, hiszen a 22.000 literes tartályba egy teljes kamionnyi szállítmány, és még legalább 2 IBC-tartálynyi mennyiség fér, a 28.000 literes verzióba pedig majd’ másfél kamionnyi folyékony műtrágyát rakhat, így nem fordulhat elő, hogy a szórásra rendelkezésre álló pár nap nagy részét otthon töltjük a beszállítás nem megfelelő ütemezése miatt.

Nincs többé rozsda

A folyékony műtrágya agresszív anyag, az acélt, vasat például pillanatok alatt megeszi, tehát egy vas tartályban tárolt nitrosol folyamatos veszélyforrás a környezetre. Szerencsére a tartály alapanyagául szolgáló 100% csúcsminőségű polietilén ellenáll a folyékony műtrágya maró hatásának, ráadásul UV-álló is.

A legjobb garancia

A piac legbiztonságosabb tartálya mellé természetesen a piac legjobb garanciája jár! A teljes garanciaidő alatt egyedülálló, 200%-os védelmet biztosítunk, azaz ha a normál használat mellett az AgriMaster kilyukad vagy folyik, nem csak a tartályt javítjuk vagy cseréljük, de megtérítjük a kifolyt műtrágyát is. Ezzel még nincs vége, hiszen ez nem csak a szokásos egy évig érvényes: a fenti, 200%-os garancia egészen a gyártástól számított 10 évig tart!

Tárolható anyagok

A Kingspan AgriMaster nem csak folyékony műtrágyára kiváló, tárolhatóak benne egyéb anyagok is, például a teljesség igénye nélkül:

– melasz (akár automata keverő- és kiszolgáló rendszerrel)
– víz (ámbár erre az AquaBank, az AgriMaster vizes verziója lényegesen kedvezőbb áron kívál megoldást)
– AdBlue
– Különféle savak

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kérjük válasszon:

Kérjen visszahívást szakértő kollégánktól:

Visszahívást kérek

Vagy tárcsázzon Ön a
+36 56 354 222-es telefonszámon hétfőtől-péntekig 8 órától 16 óráig és hivatkozzon erre az oldalra!

Mérettáblázat

(Lapozz a készülékeden jobbra a táblázat teljes megtekintéséhez.)

Megnevezés KÖRMÉRET MAGASSÁG SÚLY
AgriMaster 20 000 2480 mm 4590 mm 750 kg
AgriMaster 22 000 2480 mm 4990 mm 850 kg
AgriMaster 28 000 2480 mm 6190 mm 1100 kg

VÁLASZTHATÓ OPCIÓK

Feltöltőcső

A tartály tetejéről munkaszintre hozva: Bár az AgriMaster alulról is tölthető, ezzel a munkaszintre, kb. 1,5 méterre hozott PE csővel lehetőség nyílika felülről töltésre is

DT-Nitromix ki-és betároló keverőrendszer

A Derby-Túr saját fejlesztésű, szivattyúval egybeépített keverőrendszere jóval több, mint a tartály tetejének és aljának összekötése, hiszen a beépített 380V szivattyú segítségével a tartály nem csak adalékoláskor vagy a régi készlet felfrissítésekor elengedhetetlen keverést valósítja meg, de szerelés nélkül, egy csap állításával a szállító kamionból a tartályba szivattyúzza a folyékony műtrágyát, vagy külső tartályba, permetezőbe is továbbitja azt. A Kingspan AgriMastert vásárlók körülbelül 82%-a ezt az opciót bepipálja az extralistán.

Digitális szintjelző

Mindig tudhatja, pontosan mennyi van a tartályban! Pontos kijelzés százalékban, centiméterben és literben is, LCD-kijelzővel és akár mobilapplikáción követhető adatokkal

3” rozsdamentes alsó csap

Amennyiben nem elég a 2”.

Szivattyúk

Benzines vagy elektromos (380V) szivattyú, akár több tartály összekötésére szolgáló szettel együtt

KINGSPAN AGRIMASTER NITROSOL TARTÁLY TULAJDONSÁGOK

  • Falvastagság: 2-4 centiméter

  • Térfogat: 22.000 liter vagy 28.000 liter

  • Alsó csap: 2” rozsdamentes csatlakozó golyóscsappal, felár nélkül kérhető STORZ kapoccsal is

  • Tartály anyaga: 100% csúcsminőségű polietilén

  • Szellőzők a tartály tetején: A Nitrosol tartály tetőn szellőzők találhatóak, amelyek levegőt engednek a tartály belsejébe, ezért sem feltöltéskor, sem kitankoláskor nincs szükség ezek állítására

  • Búvónyílás: A 24″ méretű búvónyíláson keresztül a tartály beseje könnyen ellenőrizhető. A fenti szellőzőknek köszönhetően ezt a flyékony műtrágya tároló tartály töltésekor sem kell felnyitni.

Ingyenes szállítás a lehető legrövidebb időn belül

A Derby-Túr minden megrendelt Kingspan AgriMaster Nitrosol tartály szállítását díjmentesen végzi magyarországi telephelyre, annak platóról való levétele azonban a megrendelő feladata. A leemelés legalább 1,8 méter hosszú targoncavillával, vagy daruval kell, hogy történjen.
A tartályokat a lehető legrövidebb időn belül szállítjuk le, amely annak köszönhető, hogy a Nitrosol tartályból Magyarország legnagyobb, több, mint 50 darabos raktárkészletével rendelkezünk.

Kevés a 22.000? Akkor önnek a 28.000 való!

Magyarország legbiztonságosabb és legnépszerűbb nitrosoltartálya raktárról elérhető a kizárólagos importőr Derby-Túr Kft-nél! Kérjen árajánlatot a kapcsolat oldalon található elérhetőségeink egyikén, vagy töltse ki a lenti űrlapot, és munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül jelentkeznek!

Kollégáink örömmel fogadják megkeresését!

Töltse ki az alábbi űrlapot, és lépjen velünk kapcsolatba!

„Mi fog történni az űrlap beküldése után?”

A megadott elérhetőségek egyikén kollégánk 24 órán belül felveszi önnel a kapcsolatot!

Inkább ön intézné a hívást?

Kollégáink hétfőtől-péntekig örömmel állnak rendelkezésére 8-tól 16-óráig a +36 56 354 222-es telefonszámon!