Tankoljon a benzinkúti ár alatt
akár 60 forinttal olcsóbban literenként

Prémium OMV gázolaj, nagykereskedelmi gázolaj kiszállítás a Derby-Túr-tól!

Rengeteg vállalkozás él kettőségben

A gépparkon végignézve a legújabb, legjobb gépeket, kamionokat látunk, de ha belenézünk az üzemanyagtartályba, az életet adó folyadékból a legolcsóbb, legalacsonyabb minőségű lötyög a tankban. Ez persze nem az Ő hibájuk, a gyengébb minőségű, sokszor innen-onnan “szerzett” üzemanyagok disztribútorai általában nem kötik vásárlójuk orrára, hogy a minőségi skála alját szállítják.

A gyengébb minőségű gázolaj tankolása persze egyszer-egyszer még nem probléma, azonban hosszú távon senki nem ajánlja az ezáltal történő spórolást, nem véletlenül.

A szerelővel hamar baráti viszonyt alakíthat ki, úgyis látja minden héten! Hol “csak” egy vészhelyzeti szűrőcserére ugrik be hozzá, hol nagyobb, drágább munkákra, például injektor- vagy porlasztócserére.

Ezen kívül érdemes polcon tartani a gázolajkút szűrőiből is, hiszen a koszos, gyenge minőségű üzemanyagtól lényegesen rövidebb idő alatt tömődik el, és szorul cserére.

A gépek kisebb-nagyobb időre munkából való kiesése mellett ha éppen dolgoznak, akkor is gyengébben teljesítenek.

Gyengébb minőségű gázolajjal lecsökkent motorerő mellett a fogyasztás is megnő.

A megoldás: OMV gázolaj kiszállítás a Derby-Túr-tól!

Ha elkerülné a heti vizitet a szerelőnél, és gondoskodna róla, hogy gépei mindig a legjobbjukat nyújtsák, a megoldás: eredeti OMV prémium gázolaj nagykereskedelmi áron a Derby-Túr-tól!

Miért az OMV:

 • Csúcsminőségű osztrák üzemanyagok közvetlenül a Schwechat-i gyárból, amelyekkel biztosan kihozhatja gépeiből a maximumot

 • EcoSmart Diesel és EcoPro Diesel prémium üzemanyagok továbbfejlesztett HighTec teljesítménynövelő adalékkal, amelyek még tovább növelik a hatékonyságot, miközben védik az üzemanyagrendszert és meghosszabbítják a motor élettartamát

Miért a Derby-Túr-tól:

Mert ma a magyar piacon mi vagyunk az egyetlen cég, aki mind tartályt, mind OMV prémium gázolajat kínál, és 3 oldalról is ismeri az Ön problémáját:

 • A tartály oldaláról:
  Majd’ 20 év forgalmazói múlttal és magasan piacvezető státusszal a hátunk mögött pontosan tudjuk, milyen tartályra van szüksége. 9.000 vagy 15.000 literes legyen? Sima kimérő vagy tankolóautomata? Engedélyeztetés? Megoldjuk! Ráadásul ha a tartályt és a gázolajat is tőlünk rendeli, gondoskodunk arról, hogy ne legyen bukkanó az úton, így sok idegeskedést és plusz munkát spórolunk meg Önnek is.

  Ha együtt rendel a Derby-Túr-tól, biztos lehet benne, hogy a megfelelő töltőcső érkezik, ráadásul előbb a tartályt, majd a gázolajat szállítjuk, és nem fordítva, amely külön szolgáltatóknál nem ennyire magától értetődő folyamat.

 • A gázolaj oldaláról:
  Az OMV hivatalos ügynökeként segítünk abban, hogy Ön is akár 60 forinttal a benzinkúti ár alatt tankoljon literenként, miközben gépei csúcs-teljesítményt adnak le a prémium minőségű gázolaj áldásos hatásai miatt.

 • A felhasználó oldaláról:
  Bizony, a felhasználó oldaláról is! A Derby-Túr-nál gépeink, autóink és teherautóink körülbelül évi 50.000 liter gázolajat használnak fel, így nem csak vizet prédikálunk, mi is saját tartályból OMV gázolajat tankolunk! Felhasználóként pontosan tudjuk, hogy az idő pénz, ezért amennyiben nálunk ír alá OMV gázolaj kiszállítási szerződést, mi maximum 2 héten belül szállítunk is!

Mit kell tudnia?

 • A Derby-Túr-nál OMV nagykereskedelmi gázolajat rendelő új partnereknek 2 héten belül szállítunk

 • A 11:30-ig beérkező megrendeléseket másnapra teljesítjük

 • Utólagos fizetés biztosított hitelkeret segítségével

 • Minimális rendelési mennyiség 4.000 liter, de lehetőség van 6.000, 8.000, 10.000 literes mennyiségek rendelésére is, egészen 30.000 literig.
 • Nagyobb tételű megrendelés esetén természetesen az ár is lényegesen kedvezőbb lesz.

Speciális telephely vagy igények alapján a fentiekben eltérés tapasztalható,
ilyen esetekben munkatársunk ezt előre jelzi.

OMV EcoSmart Diesel

Modern üzemanyag, okos előnyök

Korszerű dízelüzemanyag, amelyben kiváló minőségű schwechati üzemanyagunkat kombináljuk egy speciálisan kifejlesztett, innovatív HighTec teljesítménynövelő adalékcsomaggal.

További információ

Előnyök

Tisztán tartja az üzemanyagrendszert

Optimalizálja a motor teljesítményét

Csökkenti a fogyasztást és a károsanyag kibocsátást

Megnő a motor élettartama

Csökkennek a karbantartási költségek

Gyorsabbá válik a tankolás

Más szóval: lényegesen gazdaságosabbá válik az üzemeltetés

A Derby-Túr javaslata:
OMV EcoSmart Diesel

Majd’ 20 flottából álló, átlagosan 2-3 éves autópark tulajdonosaként, és évi 50.000 literes gázolajfogyasztás mellett nekünk sem mindegy, mit tankolunk, épp ezért rendeljük minden alkalommal az OMV EcoSmart Diesel gázolaját saját tartályunkba.

A mi esetünkben a mezőtúri benzinkutakon kapható normál gázolaj árához képest ez körülbelül bruttó 60 forintos különbséget jelent, így amellett, hogy prémium üzemanyagot tankolunk az összes járműbe, még évente nagyjából 3.000.000 Ft-ot meg is takarítunk!

Ön is minőségi gázolajjal örvendeztetné meg gépeit, hatalmas spórolással pedig pénztárcáját?

Kérjen ingyenes, kötelezettségek nélküli ajánlatot a lenti űrlapon, és tankoljon akár 2 héten belül prémium OMV gázolajat!

„Mi fog történni az űrlap beküldése után?”

A megadott elérhetőségek egyikén kollégánk 24 órán belül felveszi önnel a kapcsolatot!

Inkább ön intézné a hívást?

Kollégáink hétfőtől-péntekig örömmel állnak rendelkezésére 8-tól 16-óráig a +36 56 354 222-es telefonszámon!