‹‹ Vissza

Megérkezett: akár 25.000 literes folyékony műtrágyatárolók! A Kingspan AgriMaster polietilén állótartályok akár 25.000 liter folyékony műtrágya lefogadására képesek rendkívül kis helyen, 10 év garanciával!

 

 

 

Kingspan Agrimaster® 25,000L: A folyékony műtrágya tárolásának új generációja

 

 

Az akár 25.000 literes, vadonatúj fejlesztésű Kingspan Agrimaster folyékony műtrágyatároló tartályok rozsdamentesen, minimális területigénnyel és 10 év garanciával támadnak, bevezetési akcióban, Magyarországon csak a Derby-Túr-tól!

Dupla- és szimplafalú kivitelben is!

 

 

UV-álló polietilén: napfény, egér, rozsda sem fog rajta

Az első osztályú polietilénből készült tárolási megoldás teljes mértékben ellenáll a külső behatásoknak: UV-álló, nem rozsdásodik, nem törik, valamint a jelenleg használt olcsó megoldásokkal ellentétben teljes mértékben kizárt a rágcsálók által okozott lyukadás is. A tartályok 10 év garanciával érkeznek, így Ön hosszú távon élvezheti az új AgriMaster által nyújtott biztonságot és kényelmet.

 

 
 

 

Könnyen telepíthető

Az új Agrimaster tartályok telepítése minden eddiginél egyszerűbb: 3x3 méteres betonra állítható, stabilizálása drótkötelekkel történik, amiket tartozékként szállítunk. A minimális alépítményi munkák miatt egy esetleges költözés esetén is könnyen áttelepíthető, ráadásul méretei miatt könnyen is szállítható.
 

 

Különböző kivitelek az Ön igényeire szabva

 
Az Agrimaster termékcsalád rendelhető szimpla- vagy duplafalú kivitelben, többfajta opcióval is, az Ön igényeire szabva.
 

Kis helyigény, folyamatos rendelkezésre állás

Az AgriMaster® folyékony műtrágyatárolók állótartályok, így kis helyigényüknek köszönhetően szűkösebb telephelyekre is ideálisak, alapfelszereltségük pedig a rögzítésükhöz elengedhetetlen drótköteleket is tartalmazzák, így kizárva az esetleges borulásból adódó károkat
 
Megérkezett!

Több súlyban, több kivitelben is elérhető

Az AgriMaster® polietilén tartályok 1400kg/m³ és 1700kg/m³ sűrűségű műtrágyára is elérhetőek, szimplafalú vagy duplafalú kivitelben, több felszereltségi szinttel, akár feltöltőszivattyúval és keverőszerkezettel is, így minden igényre személyre szabott megoldást kínál.
 

Bevezetési akció a XXV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon!

Május 10-től személyesen is megtekinthetik az új AgriMaster folyékony műtrágyatárolókat a hódmezővásárhelyi XXV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon a Derby-Túr standján, a B szektor 421-en. Most érdemes rendelni, hiszen exkluzív bevezetési akcióban a május 15-ig vásárló partnereink 10% engedményt kapnak a megrendelt termék nettó árából!
 

A 25.000 literes szimplafalú folyékony műtrágyatároló tartály termékadatlapjához KATTINTSON IDE!

 

Az elsők között szeretné megrendelni folyékony műtrágyatárolóját? Kérjen tőlünk árajánlatot a kapcsolat oldalon található elérhetőségeink valamelyikén, IDE KATTINTVA!

 

 

Akciós termékeink

Tovább az összes akciós termékhez ››