‹‹ Vissza

Hódmező? Hódmező! A Derby-Túr idén is részt vesz az Állattartói Napokon gázolajkútjaival!

Idén harmadik alkalommal veszünk részt a XXIV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon, amely május 4-6 között kerül megrendezésre Hódmezővásárhelyen!

A kiállítás: 

Az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda napokat a kezdetektől fogva az annak otthont adó Hód-Mezőgazda Zrt szervezi, a Magyar Állatenyésztők Szövetségének és tagszervezeteinek segítségével. A kiállításon az állattenyésztés nyolc ágazata, a ló-, a szarvasmarha-, a sertés-, a juh-, kecske-, a baromfi-, díszbaromfi-, és nyúltenyésztők, a halászat, vadászat, valamint az állattenyésztés és az ahhoz kapcsolódó növénytermesztés szakiparának legjelesebb képviselői mutatkoznak be 160.000 négyzetméteren. A rendezvényen több mint 260 ipari, és hasonló számú tenyésztő kiállító vesz részt, így bátran állíthatjuk, ennél kevés jobb hely lesz tavasszal a tájékozódásra és a vásárlásra a mezőgazdaságban.

  • Időpont: 2017.05.04 - 2017.05.07
  • Nyitvatartás: minden nap 09:00-18:00
  • Honlap: LINK
  • Programok: LINK

 

A Derby-Túr standja:

A mi standunk a B szektor 424-es standján lesz megtalálható. Látógatóink IBC tartályok és kimérőszerkezetek mellett megtekinthetnek egy 10 ezer literes gázolajkutat is konténerben, valamint egy 5000 literes Fortis műanyag gázolajtartályt. A kiállított termékeket akár 50% engedménnyel vásárolhatja meg, azonnal, készletről. 

Az AGROmash EXPO-n bemutatott újdonságainkat is hozzuk a vásárra: digitális szintjelző 1mm (0,1%) pontossággal, vadonatúj tankolóautomata, mindez megfizethető áron!

A kiállítással és standunkkal kapcsolatos további információkat, érdekességeket Facebook-oldalunkon tesszük közzé. Kövessen minket, IDE KATTINTVA!

 

 

Akciós termékeink

Tovább az összes akciós termékhez ››