‹‹ Vissza

Derby-Túr a TV-ben Összefoglaljuk a Derby-Túr médiamegjelenéseit 2017-ben és 2018-ban!

Mozgalmas év volt 2017 a Derby-Túr számára, többek között a médiamegjelenések miatt is. Ebben a blogposztban összeszedjük a tavalyi és idei év eddigi legfontosabbjait:

 

ATV - Új Mezőgazdaság Magazin - Újszilvási Pálinkafesztivál - 2017 június:

Bolyhos Zoltán barátunk meghívásából vettünk részt a Bolyhos Pálinka által rendezett fesztiválon, ahol az ATV műsorának, az Új Mezőgazdasági Magazinnak stábja forgatott.

Az interjúban főleg nem gázolajkutainkról, hanem egy másik projektünkről esett szó, aminek fejlesztésében Bolyhos Zoli is sokat segített gyakorlati tapasztalataival.

 

 

Agrárágazat - 2017. decemberi lapszám:

Magyarország egyik legfontosabb mezőgazdasági lapjában 2017 decemberében jelent meg cikkünk, "A telephelyi gázolajkút kiválasztásának 5 legfontosabb szabálya" címmel.

Ezt IDE KATTINTVA olvashatja el. 

 

Agroinform - AGROmash EXPO - 2018 február:

 

Az Agroinformos srácok már jól ismernek minket, hiszen amellett, hogy mindketten a saját szektorunk meghatározó szereplői vagyunk, minden kiállításon megpálinkáztatjuk megkínáltuk Őket kávéval

Az Agroinform stábjával új termékünk bevezetésének, és az AGROmash EXPO-n való megjelenésünk alkalmából beszélgettünk.

(A videó sajnos kétszer lett feltöltve, mivel az első alkalommal hanghibák voltak telefonról nézve)

 


Agroinform - AGROmash EXPO összefoglaló - 2018. február

Szintén az Agroinformtól jön a következő pont, akik egy egész cikket szenteltek nekünk a kiállítás összefoglalójában.

A cikket IDE KATTINTVA olvashatja el.

 

Kakukktojás: Magyarósi Csaba - Youtube videó - 2018. február

A cikk írásakor 194.000 Youtube feliratkozóval rendelkező Magyarósi Csaba csinált videót a magyar mezőgazdaságról a Claessens Group telephelyén Somogyszobon. Ez a videó cikkünk kakukktojása, hiszen nem szereplünk benne, viszont egyik termékünk, az acél szállítható IBC tartály folyamatosan feltűnik, a videóban először 1:56-nál.

 

 

Figyelem! Az AGROmash EXPO-n meghirdetett kedvezményeink még február 28-ig érvényesek! Böngésszen termékeink között, majd kérjen árajánlatot IDE KATTINTVA!

Akciós termékeink

Tovább az összes akciós termékhez ››