‹‹ Vissza

AGROMASH EXPO 2018 Idén is ott leszünk Magyarország legmeghatározóbb kiállításán, ráadásul 3 standdal! Kedvezményes belépő, útvonal, általános információk és kiállított termékeink a cikkben!

 

 

Magyarország, és a térség legmeghatározóbb agrárkiállítása 2018-ban január 24. és 27. között ismét kitárja kapuit, a Derby-Túr pedig, mint már sok-sok éve részt vesz a jeles eseményen. Ebben a blogbejegyzésben összeszedünk minden tippet, trükköt, amely megkönnyítheti az EXPO-ra kilátogatók életét, sőt, a cikk végén elmondjuk, hogyan spórolhat időt és pénzt a bejutásnál!

 

1. AGROMASH EXPO

Manapság gyakorlatilag lehetetlen olyan embert találni a mezőgazdasági szektor dolgozói közül, aki ne ismerné, vagy legalább ne hallott volna az AGROmash EXPO-ról. A kiállításon minden komolyabb szektorbeli cég képviselteti magát, rengeteg látogató figyelmét felhívva. A számuk magukért beszélnek:

 • Több mint 300 kiállító
 • 40.000 négyzetméter kiállítási terület
 • 45.000 látogató (2017-es adat)

 

A kiállítók itt mutatják be újdonságaikat, a gazdák közül pedig sokan itt szerzik be az egész éves munkához szükséges gépeket, input anyagokat a szokásosnál jóval kedvezőbb áron, hiszen majdnem minden cég különleges akciókkal jelentkezik a vásár ideje alatt.

A 2017-es rendezvény hivatalos összefoglalója:

 

2. Általános információk: 

 • Nyitvatartás: 2018.01.24 - 2018.01.27 , azaz szerdától szombatig.

   
 • Nyitvatartási idő: 
   

 2018.01.24-26: 9:00 - 18:00

 2018.01.27: 09:00 -17:00

 

 • Helyszíni belépőjegy árak: 
   

Napi belépőjegy: 4.500 Ft

2 napos bérlet (tetszőleges 2 napra): 6.500 Ft
 

Kedvezményes jegy (nyugdíjas, diák):  2.500 Ft

Kedvezményes 2 napos bérlet (nyugdíjas, diák): 3.500 Ft
 

Csoportos diákjegy/fő: 500 Ft

(10 fő feletti diákcsoportok részére)
 

Kőbányai jegy: 1.500 Ft

X. ker. lakosok részére, lakcímkártya felmutatása ellenében váltható

 

 • Bejáratok: I-es, II-es és III-as kapu


   
 • Megközelítés:


 2-es metróval az Örs vezér térig, onnan a 10-es busszal vagy gyalogosan a Pillangó utcai metrómegállótól (kb. 15 perc). A 10-es busz a kiállítás ideje alatt sűrítve közlekedik.


 37 vagy 37A villamossal a Blaha Lujza tértől, a Népszínház utcából.


 Személygépkocsival a belváros felől a Kerepesi útról vagy az Örs vezér tere - Fehér út útvonalon.


 Kerékpárral a Kerepesi út vagy a Fehér út felől az Albertirsai úton.


 Vonattal a Keleti pályaudvarról Kőbánya felső állomásig.

 

Derby-Túr tipp: Ha Ön a reggeli nyitásra, azaz 9 órára tervezi az odaérkezést, és a Hungária Körút M5-ös felőli oldalán jön autóval, érdemes már a Kerepesi út-Hungária krt kereszteződés előtt a Hős utcánál elfordulni, majd a Pongrác útról megközelíteni a Kerepesi utat, így elkerülve a Stadionoknál található kereszteződést, amely reggelenként részben a kiállításra igyekvők, részben az általános reggeli csúcsforgalom miatt be szokott állni. Ezzel a módszerrel körülbelül 10-15 percet nyerhet.

 

 • Parkolás: 

 

P3 és P5 parkoló, Albertirsai úti parkoló és Kincsem park

Parkolási díj 2500Ft/szgk( a behajtás automatikus, fizetés az I és III Fogadócsarnokban, a pénztáraknál kapható zsetonokkal (mozgássérülteknek a P5 parkolóban ingyenes.

Derby-Túr tipp: Ha egy napra jönnék a kiállításra, én a Pillangó utcai lakótelepen leraknám az autót, az M2-es metróval (1 megálló) vagy gyalog kijutnék az Örs Vezér terére, majd a 10-es busszal egyenesen leszállnék a III-as kapunál(4 megálló). Amennyiben Ön is ezt az utat választja, a hazaút kezdetén sétáljon el a "Vásárközpont, Főbejárat" megállóig, és onnan induljon vissza a metróhoz, mivel az Albertirsai úton ott kezdődik a buszsáv, zökkenőmentesebben halad a járat, így nem kell a buszon rostokolnia a dugóban akár órákat.

 

 

 

3. Derby-Túr az EXPO-n

 

A Derby-Túr lassan egy évtizede vesz részt az AGROmash EXPO-n gázolajkútjaival és szállítható tartályaival, ebből a szempontból az idei sem lesz másképp, azonban 2018-ban tartogatunk egy hatalmas meglepetést, az eddigi 1, maximum 2 stand helyett idén 3 helyszínen képviseltetjük magunkat! Elsőre nem hangzik HATALMAS meglepetésként, de ígérem az lesz: az említett standon ugyanis egy teljesen új, Magyarországon jelenleg csak nálunk kapható termékcsaládot mutatunk be, ráadásul a gyártó által megtámogatva olyan árakon, amelyeken ez a termékcsalád annak további életciklusa alatt biztosan nem lesz kapható!

 

Főstandunk a szokásoknak megfelelően a G pavilon I-es kapu és passzázs felőli sarkán lesz megtalálható, második standunk pedig ettől körülbelül 20 méterre, a csarnok sarkánál lévő füves területen. Harmadik, "rejtélyes" területünk innen nem messze, a C pavilon előtti területen kap majd helyet. 

Térkép: 

buborék szöveg

 

Az EXPO-n termékpalettánk legkeresetteb darabjai tekinthetőek meg: 

 • Konténeres és medencés, telepíthető gázolajkutak 1-30 ezer liter között
 • Műanyag, telepíthető gázolajkutak, Adblue tartályok
 • Műanyag szállítható gázolajtartályok 450 liter alatt 
 • Műanyag szállítható IBC tartályok 999 literig
 • Acél szállítható IBC tartályok 999 literig
 • Kútoszlopok, tankolóautomaták
 • Kimérőszerkezetek meglévő tartályokhoz, alaptól a fullextráig
 • Alkatrészek széles választékban

4. Miért látogasson meg minket az AGROmash EXPO-n?

Röviden: mert rengeteg újdonsággal, kiállított termékkel és akciókkal készülünk, ami csak ott lesz érvényes.

 

Hosszabban:

-  Mert minden fentebb felsorolt termékre az év legjobb árait adjuk, amelyek többsége érvényét veszti az AGROmash EXPO végeztével vagy a raktárkészlet apadásával, így érdemes még a kiállításon megrendelni vagy lefoglalni termékeinket!

-  Mert olyan termékcsaládot is hozunk az EXPO-ra, amit Magyarországon még sehol nem láthatott, ráadásul brutális bevezetési akcióban!

-  Mert egy egész szakértői csapat segít az Önnek megfelelő termék kiválasztásában!

-  Mert a vásárlás után nem távozik üres kézzel! Amellett, hogy G pavilonban található főstandunkon finom kávékkal és frissítőkkel várjuk, minden az EXPO-n megrendelt gázolajkút mellé ajándékcsomagot adunk, így akkor sem távozik üres kézzel, ha tartályát csak a rá következő héten szállítjuk ki raktárkészletünkből!

 

 

Kerülje el a sorban állást, vásárolja meg most kedvezményes belépőjét az alábbi linken!

Ha már Ön is rutinos EXPO-látogató, tisztában van vele, már a rendezvény nyitása előtt is lehetetlen fél órán belül jegyet váltani a pénztárnál. Spórolja meg ezt az időt, és használja fel arra, amiért valójában jött: tájékozódni!

A lenti linken egy rövid regisztráció után elővételben válthatja meg jegyét, így elkerülve a pénztárnál kígyózó sort. Ha ez nem lenne elég, a helyszíni belépőhöz képest 2.500 forinttal olcsóbban, mindösszesen 2.000 forintért léphet be a kiállítás területére!

KATTINTSON IDE A KEDVEZMÉNYES JEGYVÁSÁRLÁSHOZ

 

Kérdése van? Valami, amire a cikkben nem kapta meg a választ? Lépjen velünk kapcsolatba oldalunkon található elérhetőségeink valamelyikén: KAPCSOLAT

 

Az EXPO-ig a cikk írásakor majd egy hét van hátra, de ne féljen, oldalunkon bőségesen válogathat szakmai anyagok közül erre az időre is:

 

 

Szeretettel várja a Derby-Túr csapata 2018. január 24-27. között Budapesten, a 36. AGROmash EXPO-n!

 

Cikkhez felhasznált források: 

 1. www.agromashexpo.hu
 2. www.hungexpo.hu

 

Akciós termékeink

Tovább az összes akciós termékhez ››