‹‹ Vissza

20 év, 20 termék, 20% kedvezmény! 20 évesek lettünk, ennek örömére egy hatalmas akcióval készültünk!

2017 szeptember 1-én a Derby-Túr 20 éves lett.

 
Már a kezdetektől a legmagasabb szintű termékek és szolgáltatások biztosítására törekedtünk, és ez ma, két évtized elteltével sincs másképp. Épp ezért szeretnénk, hogy ez az időszak ne csak nekünk, hanem vásárlóinknak is különleges legyen: jövő hét péntekig, azaz 2017 szeptember 8-ig 20 terméket 20% kedvezménnyel adunk, szigorúan a határidő lejártáig vagy a készlet erejéig.

 

Mint mindenhol, itt is vannak feltételek, ezeket alább olvashatják:

 
  • Az alábbi akciós árak csak és kizárólag 2017.09.01 - 2017.09.08 20:00 között, vagy a készlet erejéig érvényesek. Ha az adott termék elfogy, eltávolítjuk az akciós kínálatból, és onnantól csak az eredeti áron rendelhető.
  • A termékek árai az ezer liter feletti tartályok kivételével telephelyi árak, vagyis mezőtúri telephelyünkön való átvétel esetén érvényesek. Természetesen a kisebb csomagokat futárszolgálattal az ország bármelyik részébe, vagy külföldre is tudjuk küldeni, ez esetenként pár ezer forintos többletköltséget jelent. A nagyobb áruk esetében is tudunk segíteni a szállításban, ezzel kapcsolatban érdeklődjön munkatársainknál.
  • Fontos: a 2017.09.01 és 2017.09.08 alatt megrendelt termékeket és szolgáltatásokat csak abban az esetben áll módunkban a felajánlott kedvezőbb áron adni, amennyiben a számla teljes összege a fenti időtartam alatt kiegyenlítésre kerül.
     

Akciónk határideje lejárt, mindenkinek köszönjük a részvételt!

Akciós termékeink

Tovább az összes akciós termékhez ››