‹‹ Vissza

1000literes IBC+HighTech 60L 230V KOMPLETT

AdamPumps

Cikkszám: WERITIBC+HT60012

200.000.- Ft

Áraink a 27%-os ÁFA-t nem tartalmazzák.


Termék adatok
Tartály 1000 literes műanyag ADR-es
Kimérő HighTech 60 liter/perc 230V
Garancia a tartályra 1 év
Garancia a kimérőre 5 év
Méretek Tartályhossz1200 x tartályszél1000 x tartálymagas1175 plusz a kimérő
Kosárba teszem

A termékről

Műanyag 1000 literes IBC+HighTech 60L/perc áteresztőképességű 230V-ról működő kimérőegység gázolajhoz összeszerelve, felmatricázva, ADR-vizsgával. A tartályt műbizonylattal, valamint egy betartandó szabályokat tartalmazó útmutatóval adjuk át, amiket betartva akár milliós büntetések kerülhetőek el!

5 évig használható közúton, 2,5 évnél újra kell engedélyeztetni(csak a tartályt), amit néhány nagyobb megyeszékhelyeken, vagy akár mezőtúri telephelyünkön is elvégeztethet, minimális ráfordítással.

A tartály normál raklap méret, így pick-upokra(például Toyota Hilux, Nissan Navara, Ford Ranger) vagy kisteherautók rakterébe könnyedén befér.

Az ár mezőtúri átvétel esetén érvényes, de az ország egész területére illetve akár külföldre is kedvezményesen szállítunk. Ezzel kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kimérő külön

Tartály külön

 

Ez a tartály megfelel a közúti gázolajszállításra vonatkozó előírásoknak. Tudja, mekkora büntetésre számíthat, amennyiben nem a szabályozásnak megfelelő egységben szállít gázolajat? Kattintson ide a témában írt cikkünk elolvasásához!

Kapcsolódó termékek